NONG POY, Transgender Tercantik Sepanjang Masa Chapter 1

Poy, a Thai, changing sex at the age of seventeen, enjoyed high reputation in Thailand since winning Miss Tiffany Competition. During one of her interview, she tell her story after having sex changing operation. She won the crown of Miss Tiffany beauty contest at the age of nineteen. In a talk show, she announced that when she was small, she used to consider turning into a girl, but in-front of her folks, she had to pretend as a man. She felt offended of her ‘male organ’, so at the age of seventeen, she went for the sex change surgery and since that, she felt as if she is a new born. In the operation, the method is very unpleasant. But as quickly as she believes of turning into a female, it worth each agony she suffered. Not long ago , Poy is promoting some slimming products and has taken some attractive photograph shots in Thailand. Her name keeps on growing as she’s been a hot subjects online among those South East Asians.


Profile

Name: Treechada Marnyaporn

Nickname : Poy ( ปอย )

Height : 171 cm

Weight : 48 kg

Measurement: 33 — 24 — 36

Awards : Miss Tiffany 2004

Miss International Queen 2004

Occupation : Actress, Singer, Model

Nong Poy, Thai Lady Boy, karirnya melejit paling cepat seperti macam Inul di Indonesia. Dia lahir sebagai lelaki dengan nama Tracheeda Marnyaporn dan melakukan operasi ganti kelamin ketika dia berumur 17 tahun. Umur dia sekarang sudah 24 tahun, mempunyai tinggi: 171 cm, ukuran badan: 34-24-35 dan berat: 48 kg

Ketika dia hadir di satu acara Talk Show Thailand, dia bilang kalau dia merasa kalau dia itu lebih cocok jadi perempuan daripada lelaki ketika waktu dia duduk di bangku SD. Nong Poy juga bercerita ketika melakukan operasi kelamin pada saat dia berumur 17thn, dia mengalami sakit yang luar biasa tapi demi cita-citanya menjadi seorang perempuan, dia seakan tidak peduli dengan rasa sakitnya pada saat itu. Hebat ya dia.

Bagi yang sudah penasaran dengan tampangnya waktu kecil, langsung saja lihat gambar di bawah ini:

Denger2 nih gan gossipnya dia sudah punya pacar, seorang aktor Thai, bahkan mereka sudah bertunangan. manthep tho?

Nong Poy bersama tunangan tercintanya

Kalau Anda lihat foto-foto cantik dia di bawah ini, gw rasa mungkin ini sebabnya dia menjadi Thai Lady Boy yang paling terkenal di Thailand, dengar gossip dia pernah mendapat penghargaan Miss Tiffany tahun 2004.

Tuh kan!!! doi juara miss Tiffany :P

Lanjut lg yah!

(nong poy nya yang kanan ya! :)

yang ini bikini mode, tp no nude kok

Lanjut lg nih! :)

Gimana? Masa cewe Indonesia kalah cantik sih sm cowo Thailand ??? WakakakakakaxPPPPPPPPP

About these ads
    • ketel
    • August 25th, 2010

    mampus da ah,,nafsu si liatinnya,,,tapi geli klo liat fotonya masih bocah…..hihihi

    • arie
    • September 22nd, 2010

    jiahahaha..
    bner2 cantik sih tpiiiiiiii..

    • Arihardanto
    • November 7th, 2010

    Aduh, dari kecil aku juga pengen jadi cw, tapi kesimpulanku bukan basic fisik yang bisa merubah cowo jadi cewe, tapi uang, kalao punya uang maka aku akan jadi cw juga.

    • widi
    • March 11th, 2011

    Waduuuuh,,,ayune rek!! Gak nguat

    • tharieluphboree
    • November 22nd, 2011

    Cantik Na …
    Bikin Iri … ‘=.=

  1. eo emg cntik bgt sEeh… Q az yg ce ampE kgum..
    Tp aslnY kn jg ttp co dr snO nya..
    Wlpun udC gntI klmIn ttp az co..
    Msok co dmEn am CO sich..
    Po ndx hihik’s toh,,

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: